torsdag 7. juni 2012

Miami, Florida 05.06.2012

 Hei.
Så tok vi farvell med Orlando, en fin og velstelt by. Gress, hekker, busker og trær var så vel friserte at vi måtte bare bli imponerte. Før vi drog fikk vi selvføgelig med oss frokosten på TGI Friday's.

Vi kjørte sørover på en bomvei og holdt god og jevn fart. Vi stoppet på et par rasteplasser underveis og den siste for å få oss litt mat. Geddå og meg kjøpte oss hver vår hamburger, mens de andre gikk på et italiensk spisested. Vi fikk vårt umiddelbart, mens de ventet i lenge og vel. Det var langt fra overfullt og vi så betejeningen stå der og henge. Tilslutt måtte vi etterlyse maten. Vi tror de hadde glemt å sette på maten for oppvarming. En av betjeningen beklaget voldsomt og de fikk med seg noen hvitløksbrød som kompensasjon.

Det var litt av et syn som møtte oss da vi gikk ut av bygningen. Rett utenfor satt det en smellfeit eldre dame og skrevte i døråpningen av en parkert bil. Hun satt med begge benene utenfor bilen så vi kunne omtrent se rett inn i store studio, om hun ikke hadde hatt en slags shorts på seg. Fettet bare hang i folder i området. Det er egentlig umulig å beskrive det godt nok. Vi skulle selvfølgelig ha tatt bilder, men turde ikke.

Vi kjørte inn i Miami og fant oss et hotell i nærheten av flyplassen. Det så flott ut fra utsiden, men er nok noe slitt og gammeldags innvendig. I resepsjonen ble vi møtt av en utrolig hyggelig mann. Han ønsket oss velkommen og begynte og skulle registrere oss. Da forstod vi at mannen, som forøvrig heter Israel, nærmest var i arbeidsuken. Han kunne nesten ingenting og måtte ha hjelp til hver minste
registrering. Men, med god hjelp av en kollega fikk vi våre nøkler og gikk opp på rommet.

Middagen denne dagen inntok vi på hotellets restaurant i toppetasjen med flott panorama utsikt over det meste av byen.

Etterpå ble det den vanlige kveldsprosedyren.

Ha en fin dag.

Trudelutt
Martin


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar