torsdag 7. juni 2012

Orlando, Florida 04.06.2012

Hei.
I dag var det dagen da Magic Kingdom i Disneyworld skulle besøkes. Etter frokosten for vi avgårde, fant rette veien og kom frem til parkeringsplassen. Der ble vi anvist parkeringsplass og hoppet på "toget" bort til inngangen. Plutselig fant Lene ut at hun hadde glemt mobilen igjen i bilen. Hun og Atle hoppet av igjen, mens vi kjørte inn til inngangen og ventet der. Det tok ikke lang tid før vi var samlet igjen.

Vi ruslet inn i parken - i nærmere 40 graders varme - gjennom sikkerhetskontrollen og gikk opp til et tog som førte oss inn i selve "byen". Først så vi en danseoppvisning. Deretter så vi en flott parade med flere av Disneys figurer iblandet flott musikk og tusenvis av tilskuere langs løypen. Deretter bar det til en teaterforestillling der vi i 5 ulike sekvenser fikk gjennomgått den tekniske utviklingen som har skjedd fra begynnelsen på 19-tallet frem til i dag. En familie var rollefigurer oppi dette. De var ikke levende, men svært godt animerte som om de var levende.

Etterpå var vi på en 3D-film med Mikke, Donald og en rekke andre De var så nær oss at vi kunne rekke ut en hånd og håndhilse. Innimellom fikk vi også en skvett med vann over oss som eksempel når Donald falt uti en dam.

Etter nok en parade hvor de fleste Disney figurene var med, selvom vi savnet flere som f. eks. bestemor Duck, onkel Skrue, Ole, Dole og Doffen, tok vi 3 ulike tog tilbake til parkeringsplassen.

Vi kjørte så tilbake til hotellet og slappet av litt før vi dro ut for å spise middag.

Om kvelden ble det samme prosedyre som vanlig.

Trudelutt

Martin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar