lørdag 2. juni 2012

Orlando , Florida 31.05.2012

Hei,

Så har vi nådd et nytt del mål. Vi er fremme I Orlando. Turen gikk som vanlig helt uten problemer. Vi brukte ca 3 timer på turen. Vi hadde fått det hotellet vi reiste fra til å bestille hotellrom for oss og hadde fått oppgitt adressen.

Så for vi inn på I75 sørover og svingte inn på en bomvei som førte oss inn til Orlando. Det var forresten flere bomstasjoner på den veien.

Vi hadde selvfølgelig ingen anelse om hvor hotellet lå, så vi kjørte av motorveien uten å vite hvor vi havnet. Det er som I New Orleans en stor trafikk tetthet med biler I stor fart rundt deg hele tide. Vi fant en parkeringslass og spurte noen arbeidskarer etter veien. De første vi traff på var like ukjente I byen som oss, de var her bare for å utføre noe arbeid. De henviste oss til noen andre litt lenger borte.

Disse hjalp oss veldig, tegnet og forklarte, ut på I40 nord og avkjøring 75B. Enkelt og greit. Der så vi Holiday Inn og svingte inn. Der så vi også skilt med Universal Studios på, bare gå avstand fra hotellet.

Glad og lykkelig turet vi inn I resepsjonen med reservsjonskvitteringen. Stemningen ble noe dempet da vi fikk beskjed om at vi var på feil hotell. Men, vårt hotell var ikke langt borte, vi kunne se det fra trappen på utsiden. Før vi drog hadde vi lunsj på en TGI Fridays like rundt hjørnet.

Vi kjørte bort og sjekket inn. Bar opp alle pakkenellikkene og inn på rommet. For en skuffelse og nedtur det var. Små og trange rom I forhold til det vi har vært vant til. Her skulle vi altså være I 4 netter.

Det ble en aldri så liten diskusjon om hva vi skulle, kan du si. Konklusjonen var at vi skulle sjekke med det første hotellet vi var innomom de hadde plass og om vi kunne komme dit dagen etterpå. Som sagt så gjort, alle utenom meg dro avgårde. Jeg ble igjen med hoven fot. Fikk streng beskjed om å sitte rolig med foten på krakken så høyt jeg kunne.

Etter en stund kom de tilbake, da hadde de ordnet det slik at vi fikk flytte med det samme. Så var det bare å få pakkenellikkene ned og ut I bilen igjen. Hun I resepsjonen smilte faktisk til oss da vi dro. Kunne faktisk se ut som hun var glad for å bli kvitt oss.

Så var det bare å bære inn igjen på det ”nye” hotellet, det var rom som var etter vår standard.

Alle de andre dro så avgårde ti et kjøpesenter for å handle. Jeg ble sittende igjen på rommet med streng eskjed om å sitte høyt med foten.

Da de kom tilbake gikk vi for å spise middag. Etter det var det vanlig kveldsprosedyre. Er spent på hva morgendagen bringer. Vi får se.

Ha en fin dag.

Trudelutt

Martin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar