lørdag 19. mai 2012

Wichita, Kansas 18.05.2012

Hei.
Ja, i dag har jeg mer å berette. Det ble en heller travel dag.

Det startet med at Merete, Atle, Gerd og meg spiste frokost. Etterpå tok vi turen inn på Kohl's og kikket. Gerd og Merete kjøpte hver sitt par sandaler, Altle kjøpte seg belte og jeg et par svarte "fin sko".

Så kjørte vi og hentet Lene hos vertsfamilien. Hun var alene hjemme da vi kom, men hun viste oss rundt i huset.

Deretter kjørte vi til en Mexikansk Grill og spiste lunsj. Det var noe vi valgte selv som ble lagt på en form for pannekake og pakket inn. Så kjørte vi over veien til Starbuck's og fikk oss kaffe.

Lene skulle møte på skolen for å få vitnemål og samtidig vise oss rundt, så vi kjørte dit. Vi fikk hilse på counsleren hennes og noen lærere inklusiv fotballtreneren hennes. Men, mens vi var der skulle alle elevene rydde skapene sine ute i korridorene, så det ble ganske folksomt og mye støy. Vi måtte bare gå mot utgangen. Atle oppdaget at det manglet karakter i et av fagene. Lene måtte da oppsøke den læreren hun hadde hatt i det faget og fikk ordnet opp. Hun hadde bare A'er og B'er bortsett fra ett fag hun fikk C i. Meget bra.

Vi kjørte deretter "hjem" med Lene og traff nå vertsfamilien. Vi ble invitert på Lasagne litt senere og kjørte i mellomtiden til Walmart og handlet litt godsaker.

Vi ble litt forsinket i forhold til avtalt tid, men det gikk bra. Lasagnen var god så vi spiste godt.

Så ble dagen avsluttet med Baseball kamp. Alle sammen kjørte downtown til byens baseball stadion - Lawrence-Dumont Stadium. Det er synd å si at det var overfylt, men noen tusen var det nok.

Matchen ble etterhvert ganske spennende. Den første delen av matchen kjørte Wichita Wingnuts, som hjemmelaget heter, over gjestene Lincoln Saltdogs og ledet 5-0. Men, i baseball snur det fort og plutselig stod det 5-4. Men, tilslutt vant the Nuts 6-4.

Etterpå var det et storstilt fyrverkeri.

Så var det å finne veien tilbake til hotellet. Heldigvis kjørte vertsfaren foran og viste vei, det hadde vært utrolig vanskelig å finne veien tilbake i mørket.

Værmelding: Fint vær, men endel vind. Temperatur: max 88F / rundt 30C

Nå er vi bare spent på hva morgendagen bringer.

Truddelutt.

Martin




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar