mandag 21. mai 2012

Wichita, Kansas 20.05.2012

Hei,
Dette ble en begivenhetsrik dag. Den startet selvfølgelig med en god frokost. Så skyndte vi oss opp på rommet for å se om vi kunne finne Tromsø - Viking kampen på et nettsted. Vi lette og lette og endelig fant vi det ved hjelp av Merete. Men da var kampen i god gang.

Vi må vel si at vi ble skuffet og skeptisk til utfallet av kampen da vi fikk høre lagoppstillingen. Med Anier og Trond Olsen på banen, kunne det ikke gå godt.

Men, som alltid er vi optimister på forhånd, selv om vi var skeptiske. Vi hoiet og skrek og var med. Ja, vi var så høyrøstet at housekeeping ringte og spurte om vi ville ha rommet rengjort. Svaret ble selvfølgelig NEI.

Selvom vi på forhånd fryktet utfallet, ble vi tausere og tausere etterhvert som ballen trillet inn i buret til Jarstein. Det stod 3-0 ved pause. Det eneste vi jublet for i andre omgang var innhoppet til Eirik. Sammenlignet med de andre gjorde han et brukbart innhopp, det endte med 5-1 til Tromsø. Yannien lagte Vikings mål. Hadde ikke han gjort det, hadde Eirik gjort det. Han stod klar rett bak Yannien.

Etter det sure tapet kjørte vi ut og fikk oss en lunsj før vi kjørte til vertsfamilien. De var i full gang med å forbedere arrangementet av graduation partyet. De serverte kaker og frukter, chips og brus samt en punshbolle med en blanding av flere brus sorter, jordbær og iskrem. Ballonger ble hengt opp og skilter ved veien med "Graduation Party".

Været var såpass at arrangementet kunne være ute, fin temperatur i den øvre del på 20 tallet i C, men noe vind. Til tross for det spilte vi volleyball ute på plenen.

Det kom utrolig mange ungdommer og noen naboer for å hilse på. Foreldrene til Stephanie og søsteren var der også. Lene hadde kjøpt et amerikansk flagg som alle ungdommene måtte skrive en hilsen på. Flagget var lagt på teppet inne i kjellerstuen sammen med noen tusjpenner til det bruket.

Dette så nok veldig kjekt ut for lille Clair på snaut 2 år. Hun tok en av disse tusjpennene og klinte til på seg selv, teppet og vegger. Hun hadde nok hatt det kjekt.

Da var det på tide å finne frem fargebøkene og fargeblyantene vi hadde kjøpt og gi henne og Kyle hver sin.

Festen varte et par timer og etterhvert som gjestene forsvant, begynte oppryddingen. Vi var endel som hjalp til så det gikk ganske raskt.

Rett før vi gikk fikk Kyle og Clair hver sin T skjorte med det norske flagget og NORWAY på av Merete, Atle og Lene. Det så ut som det falt i god smak. Clair gikk opp uten at noen oppdaget det og hentet ned 2 norske flagg som lå i stuen.

Vi kjørte derfra ved 19 tiden. Så var det bare å få i seg noe middag. Vi kjørte inn på en buffe restaurant hvor vi betalte en fast pris og kunne spise så mye vi orket. Det satt noen gamle gubber ved et nabobord med svære hauger på tallerkenen da vi kom inn. De spiste opp og gikk og forsynte seg med dessert. Spiste opp alt sammen. Tro det eller ei, men de karene gikk og forsynte seg en gang til fra middagsbuffeen. Det er bare i Amerika sånt skjer.

Mens vi satt og spiste kom det inn noen mørkhudete ungdommer med sagge bukser og caps, ja den ene var så sagget at bukselinningen bak kom nedenfor rumpeskalkene. Heldigvis hadde han ei "brala" til underbukse på seg, det var ganske uappetittelig inne i en restaurant. Men, så ble de også utvist.

Etterpå returnerte vi til hotellet og slappet av med litt kortspill.

Heia Viking.

Trudelutt

Martin













Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar